www.krampegaard.dk

Goodshapes Double Bouble:

 

TIL SALG

 

http://galleri.krampegaard.dk/#7

 

Der arbejdes på at få tekster til alle fotos – for at se disse: Tryk på den store pil på billedet – herefter tryk på ”full-screen”knappen under fotos, til venstre.

 

 

 

 

Red. 1. januar 2015

 

 

 

Goodshapes Double Bouble – FP70739G

Til daglig kaldet Bob

Født: 30. maj 2006

Køn: Vallak

Farve: Skimmel

Højde: 126,5 cm

Far: Lunedales Tarquin – FP50793C*

Mor: Pikestone Lady Jane – FP3633

Farfar: Lunesdale Mountain Mist – FP716C

 

Udseende og bevægelser: Bob er en gråskimlet vallak. Han er ikke nogen stor Fell Pony, men meget velproportioneret. Han er meget smidig. (man, hale og hovskæg). Hans størrelse matcher fint til en voksen, der er lidt mindre end middelstørrelse.

 

Temperament: Han har et fint temperament. Han er meget selvstændig og modig, men er samtidig meget samarbejdsvillig og lærenem.

 

Uddannelsesniveau: Han er i gang med tilridning.

 

Øvrigt: Han er avlet i Tjekkiet. Vi købte ham i sin tid som 1-årig som legekammerat til vores hingst Krampegaards Willow. Han er trailervant, passet med smed og vaccinationer. Han sælges med engelsk Fell Pony pas.

 

Vi arbejdede med han op til vores deltagelse på Bornholms Dyrskue 2010. Han skulle med til præsentation og skulle deltage i vores show. Dette var lidt ambitiøst, men vi ved jo at han er meget rolig og en meget samarbejdsvillig pony, men tiden var dog for kort viste det sig. Vi synes det er godt at have ambitioner, men man skal også kunne drosle dem ned når det viser sig at være for ambitiøst, hvilket vi måtte gøre.

Vores mål med ham var at han skulle kunne rides – gerne med trækker – rundt med de 4 andre equipager, som skulle deltage i vores kvadrille show. Hans og hans rytters opgave var at skulle kunne skridte og lave lidt trav på kommando. Han og hans rytter skulle være sidst og så bare gøre det så godt han kunne. Ærgerligt nok nåede de ikke så langt for vi måtte (besluttede) at tage ham retur til hans boks, da han skulle vises frem på travbanen inderbane om søndagen, da han var lige livlig nok og syntes at han ville vise, at han også kunne lave et lille bukkespring… ;-) Rytter og han selv var ellers lige så fine med udstyr og nyredt hår og var lige klar til at skulle vise det frem, som de havde trænet så fint til: De skulle være Zorro og hans hest sammen med de 4 andre ryttere. Nåh, det skal nok blive bedre en anden gang, når han har fået noget mere rutine og er blevet redet noget mere J

 

Han var med til præsentation på Bornholms Dyrskue 2010 og han var med os til Hestemesse i Nexø på Bornholm i 2008. 

 

 

 

 

Krampegaard.dk © 2009