www.krampegaard.dk

Krampegaards Pearl:

 

TIL SALG

 

http://galleri.krampegaard.dk/#5

 

Der arbejdes på at få tekster til alle fotos – for at se disse: Tryk på den store pil på billedet – herefter tryk på ”full-screen”knappen under fotos, til venstre.

 

 

 

 

Red. 1. januar 2015

 

 

 

Krampegaards Pearl - FP4877

Født: d. 4. maj 2008

Køn: Hoppe

Farve: Sort

Far: Wellbrow Raider – FP50900C*

Mor: Drybarrows Jewel II - FP70273

Farfar: Heltondale Norman - FP50377C*

 

Udseende og bevægelser: Pearl er en sort hoppe. Hun er ikke nogen stor Fell Pony, til gengæld er hun meget velproportioneret, smidig og er god for en ekstra hurtig vending. Hun har nogle yderst kønne øjne og et meget fint hoved. Hendes gang er let og med godt afsæt. Hun er meget lig sin 1 år yngre helsøster Krampegaards Amber.

 

Temperament: Hendes sind er meget kærligt. Hun er lærenem og yderst samarbejdsvillig. Hun er meget glad for en hurtig tur rundt i folden – ofte i parløb med sin søster Amber. Hun er en glad pony, som sætter pris på et tæt forhold til sin ejer.

 

Uddannelsesniveau: Hun er i gang med tilridning.

 

Øvrigt: Hun er vores 1. føl efter Jewel. Hun er trailervant og passet med smed og vaccinationer. Hun sælges med engelsk Fell Pony pas. Hendes mor og far kan ses på vores stutteri.

 

Hun har deltaget på det bornholmske dyrskue adskillige gange – senest i juli 2009: til præsentation. Hun har som føl været med sin mor og det tog hun rigtigt fint. Der var mange mennesker, men det tog hun med den sindsro, som er så karakteristisk for racen. Dette så vi også, da hun deltog på Bornholms Dyrskue d. 3. til 5. juli 2009, hvor hun deltog sammen med Raider til en racepræsentation af Fell Ponyracen. Hun ville – som altid herhjemme – gerne hilse på alle, der kom hen til hende.

Dette så vi også, da hun deltog på Bornholms Dyrskue d. 3. til 5. juli 2009, hvor hun deltog sammen med sin far Wellbrow Raider til en racepræsentation af Fell Ponyracen. Hun ville – som altid herhjemme – gerne hilse på alle, der kom hen til hende.

 

 

 

Krampegaard.dk © 2009