www.krampegaard.dk

Lidt om os:                                                                                

red. 22. juni 2014

 

Vores stutteri finder I på naturskønne Bornholm – midt mellem Dueodde og Aakirkeby.

 

Første gang vi mødte Fell Ponyen var på Store Hestedag i Roskilde i 2005. Vi tabte vores hjerter til denne race og

siden er vi begyndt at avle racen. For tiden har vi 1 avlshingst, 3 avlshopper, afkom af disse, hvoraf nogle er til salg samt et par blandingsponyer, hvoraf 1 er til salg. 

 

Erfaring

Vi har mange års erfaring med heste og hestehold. Det går tilbage 1988, hvor Charlotte købte sin første hest, som året blev byttet til en 3-års blandingspony - hoppen Beauty, som var halv lipizzaner. Et bytte, hun aldrig har fortrudt - tværtimod. Hun og Peter har lært mangt og meget om heste og hestehold fra Beautys ophold på hestepensioner, som den var opstaldet på, indtil hun flyttede ”hjem” til Krampegaard i 2006. Charlotte gik i sine unge dage til ridning på en rideskole, hvor de udelukkende havde islændere, en race som var hendes favoritrace i mange år. Peter har redet siden barnsben. Hans favoritrace har været den spanske Andalusier. I dag er vores favoritrace selvfølgelig Fell Ponyen.

 

Arbejdet med og træningen af ponyerne tager

udgangspunkt i håndtering og øvelser fra jorden. Det er vores erfaring, at det er det bedste udgangspunkt for al hestetræning, man kan give sin pony/hest - og sig selv - for dette går begge veje. Hvis vores salgsponyer ikke er solgt, når de når

tilridningstidspunktet, starter vi op med tilridning af dem. Mht. vores tilgang til heste og vores træningsmetoder, er vi meget inspireret af bl.a. Monty Roberts og Kelly Marks.

 

Man er altid meget velkommen til at kigge på Fell Ponyer hos os. Vi tager meget gerne en snak om heste og selvfølgelig om Fell Ponyer og de ponyer, vi har til salg. Vi viser gerne vores ponyer frem.

Kontakt os for en aftale.

 

 

 

 

 

 

Krampegaard.dk © 2009