www.krampegaard.dk

Events:

Red. 27. april 2010

Dyrskue 2008

 

Hjemme igen efter et veloverstået dyrskue på Bornholm: fine heste og andre fine dyr, glade og søde mennesker, is, tivoli og mange andre ting J

Stor interesse for vores Raider, Frija, Jewel, Pearl, hendes hoppeføl samt fellponyer i al almindelighed.

For 2 år siden (vores første dyrskue) havde vi Rowan og Willow med – også den gang til præsentation.

 

Vi var med lørdag kl. 12.00 til ”Dyrenes Parade” og søndag kl. 13.45 til ”Hestene præsenteres” + kl. 16.00 til ”Racernes Ringridning”.

Fredag blev hestene bedømt, men der var vi ikke med, da vores forening endnu ikke er blevet optaget under LU.

 

Det gik meget fint med fremvisningerne. Mange kom ned til os på inderbanen af travbanen for at se vores ponyer og høre nærmere om dem og racen. Der kom også mange forbi for at tale med os ved stalden.

Adskillige kunne huske os fra for 2 år siden og kom for at se dem igen. Hyggeligt og dejligt med sådan en interesse og at hilse på dem igen.

Ringridningen var også en succes. Det er altid en publikumsmagnet, og det viste sig at være en rigtig god måde at vise dem frem på.

Ringridningen foregik således: hold af 2 ekvipager får 2 forsøg hver – skiftevis. Der var 10 hold (forskellige racer) stillet op.

 

Vi var nr. 2 i køen og Peter prøvede først og … FIK DEN! HURRA! Herefter gik det knapt så godt, men ingen andre fik ringen i første runde, så det var jo lidt af en præstation, syntes vi.

 

Peter (min mand) red Raider, som er en meget rutineret pony, og jeg stillede op på Frija, som er rimelig ny, hvad ridning og dyrskue angår, hvilket betød at alt over trav måtte anses som en stor succes. Det blev en succes. Allerede anden gang jeg skulle frem og prøve at fange ringen, gik hun fint frem i galop hele vejen. Hun trak dog ud til siden ca. 20m før ringen, men blev fint i galoppen J

 

Vi var heldige at have nogle gode hjælpere med på skuet: mine døtre Yasmin og Freja, min niece Amalie, Peters mor Hanne, Peters søn Emil og ikke mindst Heidi, en ven af familien. En stor tak til jer alle – kun med jeres hjælp gik det. Også en stor tak til Tanja, som har sendt os disse fine billeder.

 

Bornholms Tidende har hvert år et indlæg om dyrskuet i torsdagsudgangen – i år på 28 sider. Jeg var blevet kontaktet af avisen, som ønskede et indlæg om ponyerne, da det er en ny race. Det resulterede i at vi kom på forsiden. Ikke nok med det blev det til en hel side - uden reklamer. Kun denne artikel og en anden om ombygning af stalden på børnedyrskuet fik en helside uden reklamer – det synes vi er lidt flot.

Flere fortalte os at de havde læst artiklen og syntes den var god. Det er jo dejligt at høre. Håber det kommer alle fellponyejere til gode.

 

Det var lidt fra os. Så kan vi bare sige at vi glæder os til næste år J

 

 

 

 

 

 

Krampegaard.dk © 2009